طرز تهیه نان موز و chai

طرز تهیه نان موز و chai - نان

 

 

  • طرز تهیه نان موز و chai - نان
    ارسال شده توسط ati در اردیبهشت 7, 1394 | منبع | دسته‌ها: نان. ویژه: هندی. به این مطلب در گوگل امتیاز دهید
    Banana-Chai-Bread
    مواد لازم:

    مخصوص تهیه‌ی یک قرص نان 

    • ۱ و ¾ فنجان آرد سفید 
    • ۱ قاشق سوپ‌خوری بیکینگ پودر 
    • ½ قاشق چایخوری نمک 
    • ¾فنجان شکر سفید 
    • ½ قنجان پنیر خامه‌ای کم چرب 
    • ۲ عدد تخم مرغ 
    • ¾ فنجان موز، له شده 
    • ¼ فنجان برگ دم شده‌ی chai 
    طرز تهیه:
    1. در کاسه‌ای متوسط آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
    2. در کاسه‌ای جداگانه شکر، پنیر خامه‌ای و تخم مرغ را هم بزنید تا سبک و نرم شوند و پف کنند. موز له شده و chai را به مخلوط پنیر خامه‌ای بیافزائید. اکنون مخلوط آرد را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.
    3. مخلوط به دست آمده را درون قالب مخصوص قرص نان به ابعاد ۲۵ در ۴۵ که از قبل چرب نموده‌اید، بریزید.
    4. اجازه دهید به مدت ۶۰ دقیقه درون فری که از قبل با درجه‌ی حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نموده‌اید، بپزند. قالب را از فر خارج نمائید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود. پس از ۱۰ دقیقه می‌توانید نان را از قالب خارج کنید.

    کالری : 164 | چربی : 2.9g | پروتئین : 4.2g | کربوهیدرات : 30.8g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.9g | شکر : | نمک : 263mg

    ads3

    دریافت روزانه دستور پخت‌های جدید در ایمیل‌تان

/ 0 نظر / 49 بازدید